Informatie voor aanbieders

Online Banner Reclame.

Online banner reclame is een zeer effectief promotie-instrument op het internet. Veel bedrijven maken gebruik van interessante en creatieve banners om hun online business over de hele wereld te verspreiden. Dus, als je gebruik maakt van de diensten van Latin Party Promotions, zul je verteld staan van de creatieve manieren die kunnen worden gebruikt om meer interesse te genereren in uw aanstaande Latin event: Feesten, Workshops, Dansschool, Dansreizen.

Online Party Veiling.

Een effectieve manier om je evenement of product aan te bieden aan de consument.
Via onze online party veiling kun je als Latin organisatie of dansschool voordelig kaarten  of producten bieden aan je doelgroep zoals; toegangskaarten voor feesten, festivals, concerten, congressen, workshops, dansreizen maar voor dansschoenen en nog veel meer..
Online party veiling een doeltreffende tool om nieuwe doelgroepen te bereiken, dus meer bezoekers, meer omzet en meer naamsbekendheid.
Latinpartypromotions.nl het ideale Latin platform voor het verkopen van tickets of producten tegen het hoogste bod.


Ben je al overtuigd of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in en start je promotie.

  • Om je tegoeden te kunnen overmaken hebben wij je juiste bankgegevens nodig. Zijn je bankgegevens niet correct kunnen wij je tegoeden niet uitbetalen.
  • *
  • Bevestig dat je een mens bent en geen computer. De code is niet hoofdletter gevoelig.
  • * velden zijn verplicht.

 

Blog

Inschrijving Latin family nieuwsbrief